Základní údaje

určeno: pro studenty
konkrétně pro:
typ nabídky: semestrální práce, bakalářská práce, praxe, brigáda
nabízející: Ing. Martin Dědič
místo výkonu: práce na dálku (remote)
obory zájmu: Stavebnictví a reality
nabídka platná od: 8. 3. 2024
konec platnosti: 31. 12. 2024
aktualizováno: 8. 3. 2024

Popis nabídky

Pro náš mladý projekční tým hledáme nové lidi, kteří se chtějí vzdělávat a posouvat dál v oblasti navrhování budov a jejich konstrukcí nebo technického zařízení. Máme ateliéry v Březové u Sokolova a v Českých Budějovicích ale pracujeme i na dálku, tak není problém konzultovat pomocí videohovorů.

Jak to u nás chodí?
Každý projekt má vedoucího projektu, který si řídí ostatní profese a hlídá termíny. Cenu za svoji práci víš předem a je jen na tobě jak si naplánuješ čas a zda děláš během dne nebo po nocích. Vždy začínáš na malých zakázkách pod dohledem vedoucího projektu a postupem času se osamostatníš a přesuneš na větší zakázky až k těm největším. Většinu zakázek máme v Karlovarském kraji ale rozsah máme výrazně větší.
Všechny projekty kreslíme v modelu v softwaru Archicad.

Co od tebe vyžadujeme?
Spolehlivost (práci odevzdáváme vždy v termínu), samostatnost (na začátku je to těžké ale později musíš vzít odpovědnost za svoji práci do svých rukou), smysl pro detail (naše práce se proti konkurenci vyznačuje vysokou kvalitou - nechybí nám nikde kóty, dodržujeme vyhlášku o dokumentaci staveb, apod. ).

V případě zájmu pošli svůj životopis na info@dkpa.cz

Reakce na nabídku

(lze přiložit soubor formátu PDF, DOC nebo DOCX)